OM OSS

Vi har aviklet praksisen fra 13/9/2019. Dersom du har spm vdr journal osv så vennligst kontakt oss på seh1994@hotmail.com


Lege Marianne Hatle, spesialist i psykiatri

Om oss

Tverrfaglig behandlingsteam


Til å behandle personer med spiseforsyrrelser har vi et tverrfaglig team med lang erfaring og høy kompetanse innen spiseforstyrrelser. Dette teamet består av lege med spesialisering i psykiatri/ spiseforstyrrelser og kliniske ernæringsfysiologer. Legen ivaretar den medisinske utredningen og oppfølgingen, foreskriving av medisiner, samt samtaleterapi. Ernæringsfysiologene kjenner behovene til de som har utviklet spiseforstyrrelser, og jobber med å normalisere kostholdet i samarbeid med pasienten.


Marianne Hatle (CV) er lege med norsk og amerikansk spesialitet innen psykiatri, og er en av Norges mest erfarne behandlere innenfor behandling av spiseforstyrrelser. De siste 12 årene har hun jobbet som overlege innen døgnbehandling,dagbehandling og poliklinisk behandling av spiseforstyrrelser i USA og Norge. Hun har erfaring som leder for en spiseforstyrrelsesklinikk i USA, og for spiseforstyrrelsesbehandlingen på Volvat Medisinske Senter og Aleris Hels

Monica Drivdal (CV) er klinisk ernæringsfysiolog, med mastergrad fra Universitetet i Oslo. Hun jobber med ungdom og voksne med spiseforstyrrelser på Regional avdeling for spiseforstyrrelser på Oslo Universitetssykehus, Ullevål. Hun har også jobbet med ungdom og voksne med spiseforstyrrelser på Aleris Helse. Hun underviser om temaet spiseforstyrrelser blant annet for andre ernæringsfysiologer.

Iselin Advocaat Kraft er utdannet psykiatrisk sykepleier ved henholdsvis Ullevål Sykepleierhøyskole og HiO. De siste seks årene har hun jobbet innen døgn-behandling, dagbehandling og poliklinisk behandling av unge og voksne pasienter med spiseforstyrrelse ved Regional avdeling for spiseforstyrrelse på Oslo Universitetssykehus, Ullevål. Hennes arbeid som spesialsykepleier består bl.a. av  utredning, måltidstrening og individuell samtaleterapi. Hun er også gruppeleder for poliklinikkens mindfulnesstilbud og har tidligere vært med på å starte avdelingens dagbehandling i gruppe.

Hanna Ræder (CV) er klinisk ernæringsfysiolog med mastergrad fra Universitet i Oslo. Hun jobber med ungdom og voksne med spiseforstyrrelser på Regional avdeling for spiseforstyrrelser på Oslo Universitetsykehus, Ullevål. Hun har også jobbet med ungdom og voksne med spiseforstyrrelser på Aleris Helse.

Torhild T. Hovdal (CV) er lege med spesialisering i psykiatri. Hun har lang erfaring fra arbeid ved en høyspesialisert avdeling for spiseforstyrrelser, med blant annet familie- og pårørende arbeid. Hun har også mange års erfaring med undervisning innen tema spiseforstyrrelser. Ved Spiseforstyrrelsesklinikken tilbyr hun kurs for pårørende med mulighet for individualsamtaler i etterkant.


Spiseforstyrrelseklinikken er ledet av

Marianne Hatle, som er norsk lege med amerikansk og norsk spesialitet i psykiatri.

Hun har vært overlege på en av de ledende spiseforstyrrelsesklinikkene i USA.

Vi har lang erfaring og høy kompetanse på behandling av spiseforstyrrelser. Vi behandler anoreksi, bulimi samt overspising/ tvangsspising.

Strandveien 8, inng. C, 1366 Lysaker.  Mobil: 67 58 00 01 -  Copyright © All Rights Reserved -  Web: hsdesign.no